Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok

Készpénzzel átvételkor: Fizetés az áru átvételekor készpénzben a futárnak közvetlenül vagy a futárnál személyesen bankkártyával. Ez utánvétnek minősül!

Bankkártyával: a weboldalon a bankkártyás fizetési lehetőséget választva a megrendelés véglegesítésekor átírányításra kerül a Simple biztonságos fizetési oldalára, ahol a bankkártyadatok megadása után, amennyiben a fizetés sikeresen megtörtént visszairányításra kerül a webáruházba, ezzel a fizetés és a megrendelés befejezettnek tekinthető.

SZÉP kártyával: Válaszd ki a fizetési módnál az Előutalás SZÉP kártyával pontot. Lehetőség van OTP, MKB, K&H SZÉP kártyás fizetésre is.

Előreutalással: a rendelés véglegesítése után a webáruház kiírja a bankszámlaszámot, ahova netbankján keresztül kell elutalnia a rendelés értékét, a képernyőn ugyancsak megjelenő rendelésszámot a közlemény rovatba beírva.

Bankszámlaszám: Karosinpex kft MKB Bank 10300002-10467313-49020019Bankkártyás fizetés és előreutalás esetén a szállítás minden esetben csak a pénz bankszámlánkon való megjelenése után indul meg!

OnlinePénztárca Lehetőség van fizetni a megrendelés értékének keretében 10.000 Forintonként 500 Forintot az online Pénztárcából!

 

Szállítási módok:
 
Szállítást a GLS/MPL futárszolgálat végzi. A kiszállítás munkanapokon hétfőtől-péntekig 8-17 óra között történik. A futár a kiszállítás időpontját emailban és sms ben is jelzi neked.
FONTOS! A futár által megadott időponthoz neked kell alkalmazkodnod. Amennyiben nem vagy elérhető a szállítás időpontjában, bátran bizzál meg egy meghatalmazottat ( szomszéd, munkatárs) aki átveszi csomagodat.

Házhozszállítás: a fizetendő díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan kiszámítja, azaz minden esetben a fizetendő végösszegben szerepel az aktuális csomagolási díj.

Személyes átvétel üzleteinkben: Ezt a megrendelés megjegyzés mezőjében mindenképpen előre jelezni kell, mert akkor ennek megfelelően a kért terméket azon üzletbe fogjuk juttatni. Ilyen esetben is  szállítási díjat számítunk fel, tehát a webáruházban kiállított számla végösszegét fizeti a vásárló.

Vevőszolgálatunk címe: 8808 Nagykanizsa, Vadrózsa utca 2.
Email: info[kukac]topmarka[pont]hu

Javasoljuk inkább e-mailben jelezze problémáját, mert a nagy leterheltség miatt előfordulhat, hogy telefonon nem fog tudni elérni bennünket!

Kérjük házhozszállításnál a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedj ellenőrizni! Ha sérülést látsz, vetess fel jegyzőkönyvet, s ne vegyed át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről, hiányáról jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díjak GLS futárral
 

5,000 Ft alatti megrendelésnél 1,490 Ft

5,000-20,000 Ft-ig 990 Ft

20,000 Ft felett INGYENES A SZÁLLÍTÁS!

 

Házhozszállítás - Magyar Posta
 

A Házhozszállítás - Posta szállítás esetén a megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

A Házhozszállítás - Posta szállítás díja bruttó 4990 Ft (Posta szállítási díja bruttó 1990 Ft + bruttó 3000 Ft postára adás költség)

 

Csomagautomata - Magyar Posta

A Csomagautomata - Posta szállítás esetén a megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

A Csomagautomata - Posta szállítás díja bruttó 4990 Ft (Posta szállítási díja bruttó 1990 Ft + bruttó 3000 Ft postára adás költség)

 

CSOMAGCSERE GLS futárral:

20,000 Ft feletti megrendelésnél az első csomagcsere ingyenes!

Minden további csomagcsere 2,490 Ft

Csomag visszaszállítás elállás esetén futárral háztól-házig 2,490 Ft

 

 

Az oldal tetejére