Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELÁLLÁS

1. Ingyenes visszaküldés Packeta segítségével

-Jelezze elállási szándékát valamint a visszaküldés módját az alábbi e-mail címen és küldje el számlaszámát: info@topmarka.hu
-Kérjük, tegye a dobozba a számlát, hogy sikeresen feldolgozhassuk a visszaküldött árut.
-Az árut, amit vissza szeretne küldeni nekünk, kérjük, gondosan csomagolja be és vigye el a legközelebbi Packeta átvételi pontra, amit ide kattintva tud megnézni.
-Ott adja meg a feladó, azaz webáruházunk azonosítóját: 93778071
-Ott kinyomtatnak egy címkét a csomagra és egy visszaigazolást a küldemény Packeta-ban való átvételérő. Ezután az árut elküldik nekünk. Ez a szolgáltatás Önnek díjmentes.

2. Visszaküldés GLS futárral

-Jelezze elállási szándékát valamint a futár igénylését az alábbi e-mail címen, illetve küldje el számlaszámát: info@topmarka.hu

-A GLS futár házhoz megy csomagjáért és elhozza Öntől a terméket.
-A visszaküldés díja: 2490 Ft

-A visszaküldés díja a visszautalandó összegből kerül levonásra.
-Kérjük, tegye a dobozba a számlát, hogy sikeresen feldolgozhassuk a visszaküldött árut.
-Kérjük gondosan csomagolja be a terméket!

3. Visszaküldés egyéb módon

-Amennyiben Ön szeretné megoldani a termék visszajuttatását ügyfélszolgálatunkra, úgy kérjük eredeti számlával gondosan becsomagolva juttassa vissza központunkba a terméket.

-A visszaküldendő terméket kérjük NE utánvéttel add fel. A portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni.

Posta és vevõszolgálat címe: KAROSINPEX KFT 8808, Nagykanizsa, Vadrózsa u. 2.

 

Az elállás joghatása:
Ha elállsz ettõl a szerzõdéstõl, haladéktalanul, de legkésõbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétõl számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérõ fuvarozási módot választottál.) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted.A kettõ közül a korábbi idõpontot kell figyelembe venni. köteles vagy számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésõbb elállási nyilatkozatod közlésétõl számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidõ betartottnak minõsül, ha a 14 napos határidõ letelte elõtt elküldöd a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét te viseled. Amennyiben elálláskor a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatotot meghaladó használatnak volt kitéve, vagy a gyári csomagolás nem kerül visszaküldésre, vagy az eredeti számla nélkül küldöd vissza, akkor értékcsökkenést kell felszámítanunk, mellyel a visszautalásra kerülő összeg csökkentve lesz. A teljes összeg visszautalásához a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatotot nem meghaladó használat esetén van lehetõségünk, mellyel a gyári csomagolást és az eredeti számlát hiánytalanul küldi vissza részünkre.

 

 

Az oldal tetejére