Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 napos termék-visszaküldés

1. Véletlenül rossz modellt / méretet rendeltem. Mit csináljak?

30 napos visszaküldési lehetőség!

Nem kell a postára menned a csomaggal, futárt küldünk az általad megadott címre, hogy visszaküldhesd ügyfélszolgálatunkra a terméket!

Meggondolatlanul vásároltál? Vagy rosszul választottál méretet? Egy teljes hónapod van, hogy megváltoztasd a rendelésedet. A megvásárolt termék visszaküldését a csomag átvételétõl számított 30 napon belül van lehetõséged érvényesíteni.  

20,000 Ft feletti megrendelés esetén az első csomagcsere ingyenes.
20,000 Ft alatti megrendelés esetén 2,490 Ft

A csereszolgáltás során a GLS futár viszi a választott terméket és elhozza a nem megfelelőt, így egyidőben megtörténik a csere.

A csomagcsere szolgáltatásunkat nem vagy köteles igénybe venni, amennyiben magad szeretnéd megoldani a termék visszajuttatását ügyfélszolgálatunkra, küldj egy e-mailt, neved, megrendelési számodat és azt, hogy milyen termékre szeretnéd cserélni.
Amennyiben magad kívánod központunkba visszaküldeni megrendelésed,akkor a visszaküldendő terméket kérjük NE utánvéttel add fel. A portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni.

Vevőszolgálat címe: Karosinpex kft 8808 Nagykanizsa Vadrózsa u. 2

Csomagcsere igényléséhez küldj egy e-mailt a csomagcsere@topmarka.hu e-mail címre.

Az e-mailbe írd bele a megrendelésed számát, a nevedet, a cserélendő és a választott termék cikkszámát, illetve méretét.

A Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. fehérnemű, fürdőruha).   A termék dobozára kérjük ne ragassz, ne írj semmit. Csomagold be és az extra csomagolóanyagon tüntesd fel a szállítási címet. Kérjük vedd figyelembe, hogy  csak a viseletlen, eredeti csomagolásban visszaküldött, kifogástalan állapotú cipőt tudjuk cserélni. 
A terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogy kiszállításra került, tehát nem viselt, folt, pecsét és szakadás nélküli  
Bízunk abban, hogy a csomagcsere szolgáltatással egy újszintű szolgáltatást biztosítunk, továbbra is elégedett leszel – és nagyobb kedvvel fogsz nálunk vásárolni, kényelmesebben és aggodalom nélkül a vásárlás utáni szolgáltatások segítségével, mint korábban.
Amennyiben elállsz a vásárlásodtól és pénzvisszatérítést kérsz: A csomag átvételétől számított 30 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni e szerzõdéstõl.  Ehhez küldj egy levelet az elállási nyilatkozattal az info[kukac]sportoutletstore[pont]hu (e-mail küldéséhez kattintson a címre!


A részleteket az elállásról a lejjebb görgetve találod meg.

Kérjük vedd figyelembe, hogy méret ill. kényelmi okból történõ csere esetén, csak a viseletlen, eredeti csomagolásban visszaküldött, kifogástalan állapotú cipõt tudjuk cserélni. Ellenkezõ esetben nem áll módunkban pénzt visszafizetni,kicserélni a terméket. Illetve amortizációs díjat vonhatunk le.

 

2. Amennyiben elállsz a vásárlásodtól a csomag átvételétől számított 30 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni a szerződéstől.

ELÁLLÁS

1. Ingyenes visszaküldés Packeta segítségével

-Jelezze elállási szándékát valamint a visszaküldés módját az alábbi e-mail címen és küldje el számlaszámát: info@topmarka.hu
-Kérjük, tegye a dobozba a számlát, hogy sikeresen feldolgozhassuk a visszaküldött árut.
-Az árut, amit vissza szeretne küldeni nekünk, kérjük, gondosan csomagolja be és vigye el a legközelebbi Packeta átvételi pontra, amit ide kattintva tud megnézni.
-Ott adja meg a feladó, azaz webáruházunk azonosítóját: 93778071
-Ott kinyomtatnak egy címkét a csomagra és egy visszaigazolást a küldemény Packeta-ban való átvételérő. Ezután az árut elküldik nekünk. Ez a szolgáltatás Önnek díjmentes.

2. Visszaküldés GLS futárral

-Jelezze elállási szándékát valamint a futár igénylését az alábbi e-mail címen, illetve küldje el számlaszámát: info@topmarka.hu

-A GLS futár házhoz megy csomagjáért és elhozza Öntől a terméket.
-A visszaküldés díja: 2490 Ft

-A visszaküldés díja a visszautalandó összegből kerül levonásra.
-Kérjük, tegye a dobozba a számlát, hogy sikeresen feldolgozhassuk a visszaküldött árut.
-Kérjük gondosan csomagolja be a terméket!

3. Visszaküldés egyéb módon

-Amennyiben Ön szeretné megoldani a termék visszajuttatását ügyfélszolgálatunkra, úgy kérjük eredeti számlával gondosan becsomagolva juttassa vissza központunkba a terméket.

-A visszaküldendő terméket kérjük NE utánvéttel add fel. A portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni.

Posta és vevõszolgálat címe: KAROSINPEX KFT 8808, Nagykanizsa, Vadrózsa u. 2.

Az elállás joghatása:
Ha elállsz ettõl a szerzõdéstõl, haladéktalanul, de legkésõbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétõl számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérõ fuvarozási módot választottál.) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted.A kettõ közül a korábbi idõpontot kell figyelembe venni. köteles vagy számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésõbb elállási nyilatkozatod közlésétõl számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidõ betartottnak minõsül, ha a 14 napos határidõ letelte elõtt elküldöd a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét te viseled. Amennyiben elálláskor a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatotot meghaladó használatnak volt kitéve, vagy a gyári csomagolás nem kerül visszaküldésre, vagy az eredeti számla nélkül küldöd vissza, akkor értékcsökkenést kell felszámítanunk, mellyel a visszautalásra kerülő összeg csökkentve lesz. A teljes összeg visszautalásához a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatotot nem meghaladó használat esetén van lehetõségünk, mellyel a gyári csomagolást és az eredeti számlát hiánytalanul küldi vissza részünkre.

Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött,  jogosult vagy 30 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. A megrendelés visszaigazolása és a termék átvétele közötti időszakban is van lehetősége írásban (e-mailben) a szerződéstől (megrendelés) elállni. Az elállási/felmondási határidõ az attól a naptól számított 30 nap elteltével jár le, amelyen te vagy a te általad megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha elállási/felmondási jogoddal élni kívánsz, elállási/felmondási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatod köteles vagy eljuttatni az alábbi e-mail címre: info[kukac]topmarka.hu[pont)hu (e-mail küldéséhez kattintson a címre!).
Ebből a célból felhasználhatod a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. Határidőben gyakorolod elállási jogod, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldöd elállási nyilatkozatod.

Elállási nyilatkozat-minta:
Címzett: Karosinpex Kft. 8808 Nagykanizsa Vadrózsa utca 2
Alulírott ....kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében

Megrendelésszám:
A termék cikkszámát és nevét kérjük írja ide:
Átvétel idõpontja:A fogyasztó(k) neve:A fogyasztó(k) címe:
Kelt :

A termék visszaküldésének közvetlen költségét te viseled. Amennyiben elálláskor a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatnak volt kitéve, vagy a gyári csomagolás nem kerül visszaküldésre, vagy az eredeti számla nélkül küldöd vissza, akkor értékcsökkenést kell felszámítanunk, mellyel a visszautalásra kerülő összeg csökkentve lesz. A teljes összeg visszautalásához a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot nem meghaladó használat esetén van lehetőségünk, mellyel a gyári csomagolást és az eredeti számlát hiánytalanul küldi vissza részünkre.

 

Az oldal tetejére