Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 napos termék-visszaküldés

Véletlenül rossz modellt / méretet rendeltem. Mit csináljak?

A megvásárolt termék visszaküldését a csomag átvételétől számított 30 napon belül van lehetőséged érvényesíteni. Elállási szándékod a kapcsolatnál megadott elérhetőségeken kell jelezned. info@topmarka.hu emailre  Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 14 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget.

1. Cserélnéd a terméket:

20,000 Ft feletti megrendelésnél az első csomagcsere ingyenes!

A megvásárolt termék visszaküldését a csomag átvételétől számított 30 napon belül van lehetőséged érvényesíteni.

A csomagcsere szolgáltatásunkat nem vagy köteles igénybe venni, amennyiben magad szeretnéd megoldani a termék visszajuttatását ügyfélszolgálatunkra, küldj egy e-mailt, neved, megrendelési számodat és azt, hogy milyen termékre szeretnéd cserélni.

Amennyiben magad kívánod központunkba visszaküldeni megrendelésed,akkor a visszaküldendő terméket kérjük NE utánvéttel add fel.

A portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni.

Vevőszolgálat címe: Karosinpex kft 8808 Nagykanizsa Vadrózsa u.2  

Csomagcsere igényléséhez küldj egy e-mailt a csomagcsere[kukac]topmarka[pont]hu e-mailcímre. Az e-mailbe írd bele a megrendelésed számát, a nevedet és, hogy milyen másik termékre szeretnéd cserélni.

A Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. fehérnemű, fürdőruha).  

A termék dobozára kérjük ne ragassz, ne írj semmit. Csomagold be és az extra csomagolóanyagon tüntesd fel a szállítási címet. Kérjük vedd figyelembe, hogy  csak a viseletlen, eredeti csomagolásban visszaküldött, kifogástalan állapotú cipőt tudjuk cserélni.  A terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogy kiszállításra került, tehát nem viselt, folt, pecsét és szakadás nélküli  

2. Amennyiben elállsz a vásárlásodtól a csomag átvételétől számított 30 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni e szerzõdéstől.

Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött,  jogosult vagy 30 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. A megrendelés visszaigazolása és a termék átvétele közötti időszakban is van lehetősége írásban (e-mailben) a szerződéstől (megrendelés) elállni. Az elállási/felmondási határidõ az attól a naptól számított 30 nap elteltével jár le, amelyen te vagy a te általad megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha elállási/felmondási jogoddal élni kívánsz, elállási/felmondási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatod köteles vagy eljuttatni az alábbi e-mail címre: info[kukac]topmarka.hu[pont)hu (e-mail küldéséhez kattintson a címre!).
Ebből a célból felhasználhatod a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. Határidőben gyakorolod elállási jogod, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldöd elállási nyilatkozatod.
Elállási nyilatkozat-minta:
Címzett: Karosinpex Kft. 8808 Nagykanizsa Vadrózsa utca 2
Alulírott ....kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében

Megrendelésszám:
A termék cikkszámát és nevét kérjük írja ide:
Átvétel idõpontja:A fogyasztó(k) neve:A fogyasztó(k) címe:
Kelt :

Az elállás joghatása: Ha elállsz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választottál.) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted.A kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. köteles vagy számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét te viseled. Amennyiben elálláskor a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatnak volt kitéve, vagy a gyári csomagolás nem kerül visszaküldésre, vagy az eredeti számla nélkül küldöd vissza, akkor értékcsökkenést kell felszámítanunk, mellyel a visszautalásra kerülő összeg csökkentve lesz. A teljes összeg visszautalásához a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot nem meghaladó használat esetén van lehetőségünk, mellyel a gyári csomagolást és az eredeti számlát hiánytalanul küldi vissza részünkre.

 

Az oldal tetejére